Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Toni Bescanó / Llagostera

Hola marcel Què ja no pengen els programes a la pàgina web de catmúsica? He vist ara mateix que el darrer era del dia 6 de juliol No sé si és que no n'heu fet més o que l'emissora no els ha penjat encara, però m'estranya una mica Adéu-siau i felicitats pel programa

 

Marcel

Benvolgut Toni,

el darrer programa d'aquesta temporada es va emetre el 13 de juliol. Va ser "La soprano verdiana"Desconec perquè no està penjat a la web de Catalunya Música.

Miraré d'esbrinar-ho.

Gràcies per l'interès.

 
 
 
 
Cerrar