Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Sandra Galiano / Barcelona

Hola Marcel, soy Sandra Galiano, una de las participantes en el curso de Sant Cugat, en concreto canté Egli non riede ancora de Il Corsaro. Ayer no encontré el momento para decirte que mi marido y yo somos muuuuuy fans tuyos!!! Ayer disfruté contigo y con Don Giovanni, unas de mis óperas favoritas! Gracias por tu trabajo y por trasmitirlo tan bien! Saludos!

 

Marcel

Moltes gràcies a tu, Sandra.

M'alegro que em diguis que vas passar-ho bé en una conferència sobre Don Giovanni, sent, com dius, una òpera que ja coneixes tan bé.

Va ser un plaer escoltar-te cantar després. Endavant!

Una abraçada per a tu i pel teu marit.

 

 
 
 
 
Cerrar