Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Raquel Martínez / Bcn

Hola Marcel i Manel, m'heu deixat amb la intriga i he trobat dos respostes: a) "No pertenece a ninguna ópera, sino que fue compuesta especialmente por Patrick Cassidy y Hans Zimmer para la banda sonora de la película". b) Johann Sebastian Bach - Aria Da Capo. Marcel, tú que ets l'expert, hauràs de dir-nos el què. Sento donar-te feina, però això és el que té tenir tants seguidors... Una abraçada

 

Marcel

Hola Raquel!

Doncs sí, la veritat és que vaig molt molt de cul, però, si puc aconseguir la pel.lícula en algun moment, m'ho miraré i us ho diré.

Només us avanço que, si és una ària de capo barroca, ha de ser cantada. Si només és música, hauria de ser alguna altra peça.

Seguim

 
 
 
 
Cerrar