Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Sergi Vidal Grau / guissona

Bona tarda. He acabat de llegir el "cinc cèntims d'òpera" i ha estat una experiència fantàstica ubicar aquest gènere dins els diferents corrents artístics a partir del renaixement, corrents que sols coneixia des de l'òptica de la literatura. Enhorabona a tu i al Roger.

 

Marcel

Que bé, això que em dius, Sergi!

La veritat és que és un llibre del qual, personalment, estic molt orgullós.

El Roger hi posa el coneixcement i jo la curiositat que qualsevol podem tenir. Crec que tenir accés als coneixements d'un savi, de manera planera i distesa, passa poc.

Gràcies per l'interès de llegir-lo i per escriure'm la teva impressió.

 
 
 
 
Cerrar