Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Manel Sala / Tarragona

Marcel Acabo de veure la peli "Hannibal", la continuació del "silenci dels anyells" i hi ha una escena en la que els protagonistes van a veure una òpera i mentre són allí sona una peça molt molt bonica, saps per casualitat a quina òpera pertany aquest trosset? Salutacions

 

Marcel

Ostres Manel! Fa una pila d'anys que vaig veure la pel.lícula i ara no ho recordo.

Tampoc no la tinc en DVD per mirar-ho.

De tota manera, si tens possibilitat de fer-ho, mira't els crèdits del final de la pel.lícula. Estic segur que allà ho han de recollir, si la peça sona de manera mínimament perceptible.

Em sap greu no poder-te ajudar.

Tot i així, si em cau a les mans, i ho veig, t'ho diré.

 

 
 
 
 
Cerrar