Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Luciano Feria Morgado / Barcelona

Marcel, Que pasa con Simfonova en el Auditori de Barcelona es la segunda vez que se suspende y esta ultima sin avisar Adonde podre veros Saludos L. Feria

 

Marcel

Luciano, tal com ja vam explicar, la suspensió del passat 14 de juny va ser a causa que L'Auditori va hav er de suspendre tota la seva activitat durant uns mesos, per mandat judicial.


Quan va reprendre l'activitat, vam trobar una data al novembre i SIMFONOVA hi va actuar, aconseguint un ple absolut i un èxit que tots considerem inoblidable.


Precisament arran d'aquell èxit, Festival del Mil.lenni, que va assistir al concert, ens va proposar de fer-hi una segona actuació i ràpidament la va anunciar, abans que es donessin les condicions necessàries per a poder-la garantir. Finalment, aquesta actuació no ha pogut ser possible.


En aquest moment, i després d'haver omplert 14 dels teatres més importants de Catalunya, SIMFONOVA dóna per acabada la gira del seu 1er concert, el "Només per a uns quants?", però ja estem preparant el nostre 2on concert. Es dirà "La rebotiga de l'òpera" i el presentarem durant tot el 2017.


Moltes gràcies per l'interès, Luciano.

 
 
 
 
Cerrar