Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Larissa Adréyevna Gerasimova / Tortosa

Benvolgut Marcel Perdona si tinc alguna incorrecció quan escric, encara no tinc molt dominat l'idioma. No obstant, m'esforço com puc. Ja fa temps que l'opera m'agrada molt i quan més entro a aquest món, més m'agrada. He aprés molt amb els teus programes, Marcel, tant els que són setmanalment com els antics que tens a la web. Moltes vegades escolto 2 o 3 seguits. He disfrutat molt i he aprés un munt amb tot el que expliqueu tu i el Roger i de la manera tan clara que feu. Tinc només paraules d'agrair per això. Després volia saber si saps alguna adreça d'internet on poder veure i escoltar alguna òpera, no només aries famoses, vull dir completa volia dir No tinc TV per satelit i anar a un teatre és molt difícil per a mi i pensava si era una possibilitat No volia robar-te més temps, Marcel, Fins aviat

 

Marcel

Agraït, Larissa, per les teves paraules. T'animo a seguir endavant amb l'interès que tens per l'òpera, sigui amb els nostres programes o sigui per altres vies.

En relació al que em dius de trobar òperes per internet, al Youtube mateix en trobaràs moltes. N'hi ha que les trobaràs amb una bona qualitat i d'altres amb menys, però n'hi ha forces i moltes amb grans cantants. El que et costarà més de trobar, tot i que n'hi ha algunes, és que tinguin subtítols en la llengua que triïs. Però en fi, amb una mica de paciència, pots acabar-ho trobant. Només escriu el títol que vols buscar i podràs començar a explorar el que hi ha.

Molta sort, Larissa, i endavant amb l'afició!

 
 
 
 
Cerrar