Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Edgar Bonjoch / Bcn

Quina troballa més divertida, Marcel!! Veure-us a tú i al Roger grabant les converses del "Cinc cèntims d'òpera". Ja fa uns anyets, eh? Què atrevit de penjar-ho a la web! M'heu fet somriure...que ja va bé perquè no acabo de pair que finalment no gaudirem de l'últim "Només per uns quants" aquells que encara no hem tingut la oportunitat i ho esperavem. Suposo que SIMFONOVA podrà aconseguir la grabació i publicar un DVD, per exemple... i sinó doncs esperarem "La rebotiga de l'òpera" on segur que us superareu, tot i que no serà una tasca fàcil, per vosaltres sí. Bon cap de setmana!

 

Marcel

Sí, ja ho pots ben dir, Edgard, això d'atrevits!!

Perquè d'aquesta gravació de les converses fa "només" 15 anys!! Vam fer aquest primer dels nostres llibres l'any 2001!!!

Se'ns veu bastant jovenets, sí.

 

Del primer concert de SIMFONOVA, el  "Només per a uns quants?", en farem una última funció, tot i que serà lleugerament reduïda, a benefici de la Fundació per a l'Esclerosi Múltiple, el pròxim dia 27 de novembre de 2016, al Teatre Victòria de Barcelona. Pot ser la darrera oportunitat de veure'l.

Per altra banda, ja estem programant amb els teatres les funcions del nostre segon concert "La rebotiga de l'òpera", que s'estrenarà al Teatre Kursaal de Manresa, el 18 de desembre del 2016 i que, durant el 2017, esperem fer per tots els grans teatres de Catalunya.

Una abraçada i gràcies per l'interès.

 

 
 
 
 
Cerrar