Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Jordi V. / Barcelona

Benvolguts Marcel i companyia, Aquesta setmana per casualitat he descobert la soprano de coloratura francesa Sabine Devieilhe i trobo que té una veu cristal·lina amb un timbre vellutat i d'aguts (evidentment) ben gràcils! Suposo que ben aviat se'n sentirà a parlar... La coneixies, Marcel? Si podeu escolteu el seu nou àlbum Mozart & the Weber Sisters: és extraordinari! Una abraçada a tothom! Jordi V.

 

Marcel

Doncs la veritat és que no, Jordi!

Ara que tu l'anomenes, potser em sona vagament el nom, però no tinc consciència d'haver-la escoltat i, pel que tu dius, si ho hagués fet, me'n recordaria.

Ja va bé que m'alertis, perquè, d'ara endavant, miraré de parar atenció a conèixer-la.

Agraït.

 
 
 
 
Cerrar