Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Eva Cardoner Vila / Mataró

Hola, Marcel, Voldria saber si l'espectacle Simfonova es tornarà a fer properament. Malauradament no puc assistir al del diumenge 29 de maig. Cordialment,

 

Marcel

Hola Eva!

Doncs la veritat és que ens queden només 2 concerts del "Només per a uns quants?":

Aquest divendres, dia 6 de maig, actuem al Teatre Jardí de Figueres i el dia 29 de maig, tanquem la gira tornant a L'Auditori de Barcelona.

Ara per ara, tenim previst tancar la gira d'aquest primer concert de SIMFONOVA d'aquesta manera.

Tot i així, estem ja treballant en el segon concert, que començarem a fer als teatres, a partir del gener del 2017.

Si t'inscrius en la secció de la web "SUBSCRIU-TE PER SABER EL QUE FAIG", i hi hagués alguna altra funció del primer concert, t'avisaria.

Moltes gràcies per l'interès, Eva.

Fins aviat.

 

 
 
 
 
Cerrar