Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

ANNA ESTELLER / barcelona

Com ja t'he dit altres vegades: "ets el millor". Un 10 pel cicle de conferències que has fet al CaixaForum. Voldria dir-te que La Filla del Regiment que va cantar el Juan Diego Flores al Liceu va fer-ho amb la Patrizia Ciofi. La N.Dessay no figura en cap repartiment d'aquella temporada(he repassat el programa. La producció era la mateixa. T'he sentit dir-ho també per la radio i m'estranya molt. Jo la vaig veure per la Patrizia Ciofi, la qual va tenir un gran èxit). Ja em diràs com tu vas fer per veure-la amb la N.Dessay (t'ho dic amb tot el carinyo).

 

Marcel

Benvolguda Anna,

com més hi penso, més crec que deus tenir raó.

Jo crec que el que em deu haver passat deu haver estat que, com que aquella "Filla del regiment"del Liceu em va agradar realment molt, com que, efectivament, era la mateixa producció que després es va comercialitzar en DVD, i com que dec haver fet 15 o 20 conferències en les quals he fet servir aquest DVD deL Florez i la Natalie Dessay, he acabat identificant el que jo vaig veure al Liceu, amb el DVD.

En fí, ja veus que de "el millor" res de res, i que, de vegades, em falla la memòria.

Molt agraït per fer-m'ho veure, Anna.

Fins a una pròxima ocasió.

 
 
 
 
Cerrar