Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Edgar Bonjoch / Barcelona

Aquest dimarts, va acabar el cicle de conferències al CaixaForum (Bcn). Tot un èxit, Marcel, Felicitats! Jo vaig anar a la sessió de Netrebko i de N. Dessay. Aquestes dues sopranos m'agraden molt i alguna cosa en sé d'elles. No pensava que em descubriries facetes seves, tant professionals com personals. Vaig disfrutar molt! Suposo que els de CaixaForum ja saben que han de tenir una cita anual amb tu i si no ho tenen clar...ja hi farem lobbing. Espero poder saludar-te al SIMFONOVA del proper 29 de maig, així que fins aviat.

 

Marcel

Agraït per les teves paraules, Edgar, i content que t'hagin agradat les sessions que hem fet sobre les grans figures de l'òpera d'avui.

Sí, la gent de CaixaForum crec que valoren bé les meves aportacions.

De fet, no només sol.liciten la meva participació a Barcelona, sinó que, aquest mateix cicle que acabo de fer a Barcelona, hem contractat de fer-lo al CaixaForum Girona i al CaixaForum Lleida, la pròxima tador. Però en fí, és segur que la vostra opinió hi té una responsabilitat important.


Ens saludem al final del concert de SIMFONOVA que farem el pròxim dia 29, a L'Auditori de Barcelona, com a final de la gira.

Gràcies, Edgar i una abraçada!

 
 
 
 
Cerrar