Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Raquel Martínez / Barcelona

Bona nit Marcel, m'ha encantat el programa d'avui amb el descubriment de Josep Fadó, tenor spinto, que són els meus preferits i amb les àries que heu escollit... Senzillament, Marcel, encantador, com sempre. I si a més escolteu a través de la web de catalunya música a l'hora que mireu les fotos de l'enregistrament a la Sala Orquestra de l'ESMUC, és com estar amb tots vosaltres... Són els petits grans plaers...petons

 

Marcel

Raquel, estem molt contents del resultat d'aquesta iniciativa de fer programes amb els cantants, parlant i cantant, alhora, i en viu.

Els cantants que triem, com el Josep Fadó, creiem que ho mereixen i, la veritat és que la disposició que trobem en ells és molt bona. Tal com diem sovint en el programa, parlar i cantar, alhora, i cantar a més segons quin tipus de peces, no és gens fàcil i els suposa un cert risc. Els hem d'agrair que l'acceptin.

Estic molt content que t'hagi agradat l'emissió d'ahir, Raquel, i que ens ho escriguis.

 
 
 
 
Cerrar