Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Olga Canadell / Vilafranca del Penedès

Bona tarda Una pregunta, Per motius d'horari no puc escoltar-vos en el moment que feu el programa en directe, i sempre ho escolto després mitjançant el web de CATMUSICA. Però el programa d'ahir i el de la setmana passada no apareixen en el web i m'estranya molt ja que fins ara no havia fallat. Potser no ets tu el destinatari de la pregunta, ja que crec que no tens cap responsabilitat sobre això, però a algú la he de fer, ja que estic amoïnada perquè no vull perdre'm el meu programa favorit. Perdona per fer-te perdre el temps, marcel

 

Marcel

Benvolguda Olga,

ara mateix faig arribar la teva demanda a la persona de la ràdio que porta tot això ja que jo, com tu dius, no sé ben bé com ho porten.

De tota manera, imagino que fins dilluns no ho esmenaran.

Tot i així, no t'amoïnis que els penjaran i els podràs escoltar.

Gràcies per dir-m'ho i també per l'interès en el nostre programa.

Una abraçada

 
 
 
 
Cerrar