Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Raquel Martínez / Barcelona

Bon dia Marcel, Per segona vegada, he tingut la oportunitat de gaudir del teu magnetisme comunicador (Kaufmann, Netrebko – Caixa Forum). Tot un plaer, escoltar-te i parlar amb tu. Com sempre, et vas guanyar la complicitat de tot l’Auditori, que estava ple de gom a gom. Moltes gràcies per aquests regals que ens fas. Ens veiem el proper dimarts amb la Natalie Dessay.

 

Marcel

És un plaer fer-ho, Raquel, i trobar la resposta que trobo cada dimarts.

Només em sap greu que una part de les persones que venen no puguin entrar a l'Auditori per falta de lloc i que hagin de seguir la conferència per televisió, des de una sala annexa.

Si puc, la setmana que ve, m'arribaré a la sala per agraïr-los l'interès i la "militància".

Gràcies, Raquel, i.., ens trobem dimarts per parlar de la soprano Natalie Dessay!

 
 
 
 
Cerrar