Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Nacho Ferrer González / Malgrat de Mar

Hola Marcel, Una pregunta en Roger i tu, signareu llibres per Sant Jordi? En cas que hi estigueu, hi haurà algun exemplar de l'Aquella Nit a l'Òpera? És que no el trobo a cap lloc. Moltes Gràcies!

 

Marcel

Hola Nacho!

Sí, efectivament, però no serà el dia de Sant Jordi,sinó 2 dies abans.

El dia 21 d'abril, el Roger Alier i jo mateix, estarem de les 18'30h fins que acabem, firmant exemplars del Cinc cèntims d'òpera, a la Biblioteca Clarà de Barcelona.

No trobes el llibre perquè, aquesta vuitena edició, només la vendrem a través de la meva pàgina web, o bé personalment, com farem el dia 21.

En breu informaré a tots els qui estan apuntats a "SUBSCRIU-TE PER SABER EL QUE FAIG" de la sortida del llibre, de la seva venda a través de la pàgina, i de les signatures del dia 21, a la Biblioteca Clarà.


De tota manera, tots els qui comprin el llibre a través de la pàgina web, i que m'ho demanin, els l'enviaré signat i dedicat.

Gràcies per l'interès, Nacho.

 
 
 
 
Cerrar