Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Margarita van Niekerk / Castelldefels

Bon dia Marcel. Muy bueno el programa de ayer en la radio. Me gusta mucho la voz de Juan Diego Flores. Ya no sé quien es mi favorito; Rolando Villazón o Juan Diego Flores. Como tu dices en la conferencia: los dos son muy buenos cada uno con su estilo. Ayer me emocioné al escuchar Juan Diego Flores. Gracias por tu programa. Nos haces pasar unos momentos agradables. Un saludo afectuoso

 

Marcel

Molt agraït, Margarita.

Però no t'esforcis a haver de triar entre l'un o l'altre. No cal! Afortunadament podem gaudir-los tots dos.

  En realitat, són ells els qui et fan passar els bons moments. Jo només sóc l'intermediari. Però moltes gràcies pel teu interès en l'intermediari!!

 
 
 
 
Cerrar