Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Jordi V. / Barcelona

Bon dia, Marcel, Abans que res, moltes gràcies per la teva resposta i amable predisposició. Em vaig posar en contacte amb el Caixafòrum i em van dir que excepcionalment permetrien deixar passar en Roc. O sigui que et/ens veurem el proper dimarts. Permet-me un petit apunt referent a les contraalts del vostre darrer programa: hi havia una bona contraalt com era Maria Radner, que vaig poder sentir al Siegfrid de l'any passat al Liceu fent d'Erda (un altre paper de contraalt) i que formava part del 2n repertori ("cobrint" justament Eva Poddles): jove, esplèndida i amb una molt bona veu i que malauradament va ser una de les víctimes de la tragèdia de Germanwings. Una abraçada, Jordi

 

Marcel

Perfecte, Jordi, doncs ens veiem dimarts que ve.

Tens tota la raó en això de la cantant Maria Radner, precisament vaig estar parlant d'ella fa molt pocs dies i entre bambolines, amb la regidora del Liceu, la Cesca LLabrés, mentre fèiem el concert que en vam dir "A l'entorn de Wagner i el cinema".

Semble que, a banda d'una bona cantant, era una gran persona, que es fèia amb tothom, i la pèrdua de la qual va afectar molt tot el personal del Liceu.

Agraït pel comentari.

 
 
 
 
 
Cerrar