Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Jordi V. / Barcelona

Bon dia, Marcel, Tinc una entrada per a la teva xerrada de la setmana que ve sobre Villazón al Caixafòrum, però veig que tot està exhaurit. Em demanava si seria possible aconseguir una entrada més per al meu nano (asseient-lo sobre meu si calgués). Tot i tenir només 8 anys li agrada molt l'òpera (ja n'ha vist diverses) i coneix prou bé Kaufmann, Villazón i la "Netre". Crec que li faria gràcia escoltar-te/veure'ls en un context com aquest. Bé, ja diràs. O això, o plantar-me a la porta amb ell esperant la "revenda" :-) Una abraçada!

 

Marcel

Benvolgut Jordi,

si fos per mi, jo no tinc absolutament cap problema, al contrari, en què el teu fill pugui entrar!

El que passa és que jo no controlo gens la normativa del CaixaForum, ni sé quina política tenen en aquest sentit. Hauries de parlar amb ells i, si vols, digues que a mi em sembla bé que el puguis fer entrar. Si em demanen parr allà, diré això mateix.

Si vols aprofitar la gestió, recorda que comencem avui, aquesta tarda, amb Juan Diego Flórez.

Moltes gràcies per l'interès, Jordi.

 

 
 
 
 
Cerrar