Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Conxa segura mas / Palma

Hola Marçel. Soc la Conxa de Palma. M'agradaria que em diguis si es tornara a emetre el concert de L'Opera nomes per a uns quants en al tele. No el vaig poder veurer perque feia feina. Res més . Una abraçada.

 

Marcel

Hola Conxa!

En aquest moment no tinc constància que TV3 tingui previst reemetre a curt termini el concert de SIMFONOVA "Només per a uns quants?".

Si m'informessin en algun moment de la intenció de fer-ho, miraré de comunicar-ho a les persones que estan inscrites a la secció de la web "SUBSCRIU-TE PER SABER EL QUE FAIG"

No sé si estàs inscrita o no però, si ho fas, et mantindré al corrent.

Una abraçada, Conxa, i gràcies per l'interès.

 
 
 
 
Cerrar