Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Margarita van Niekerk / Castelldefels

Hola Marcel, Hace años que soy una oyente fiel de tu programa de radio Historias de la opera. Ayer me gustó especialmente, porque estais reemitiendo los programas de Les Veus d´opera. No lo había escuchado nunca. De que año es? Gracias por el "regalo"! Por cierto, Bon Any a tu i tota Simfonova. Que tingeu molt de exit en 2016.!

 

Marcel

Hola Margarita. Bon any també per a tu, i gràcies pels bons desitjos!!

M'alegro que t'agradin aquest programes que estan reemetent a Catalunya Música els dimecres a les 23h  i els dissabtes a les 19h, de la sèrie "Històries de l'òpera : Grans Veus".

Aquesta série la vam fer a Catalunya Música i a Catalunya Ràdio durant els anys 2006 i 2007.

Si vas a la secció RÀDIO de la meva web ,i després busques a l'apartat "PROGRAMES PROPIS", en podràs escoltar potser una dotzena que hi ha seleccionats.

Agraït per l'interès, Margarita, i bon any!

 

 
 
 
 
Cerrar