Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Ramon Abellà Calbet / Valls

Bon dia Marcel FELICITATS!!! simplement FELICITATS per la iniciativa. Sorprenent!!! em llevo amb la intenció de veure i escoltar el típic concert de cap d'any, engego la tele i m'apareix el NOMÉS PER UNS QUANTS Aquesta formació orquestral, el cor, les veus mezzosoprano, soprano, tenor i baríton, i tot això amanit amb una excel·lent presentació que tota i cada una de les explicacions es fan amenes, que voleu que us digui. Extraordinari!!! Feia temps que no m'emocionava amb un concert, tot el repertori en si, no sabria dir-te però la peça Lohengri overture de R.Wagner amb la seva complexitat!! llàgrimes avall!! FELICITATS AMB MAJÚSCULES!!! Bona feina!!

 

Marcel

Ostres, Ramon, molt agraït!!

Són missatges com el teu els que ens encoratjen a segir endavant i a començar a treballar ja el segon concert de SIMFONOVA ( encara que a la gira del "Només per a uns quants?" encara li queden algunes funcions, enre elles, la tornada a L'Auditori de Barcelona, el pròxim 29 de maig, a les 19h, on l'acabarem )


Transmetré les teves paraules a l'orquestra Barcelona Filharmonia que estic segur que agraïran perquè, efectivament i tal com dius, l'Obertura de Lohengrin és d'una gran complexitat i sé la quantitat d'hores que hi han dedicat, per aconseguir que soni com ho fa.


Moltes gràcies per fer-nos confiança i per molestar-te a enviar-nos aquestes paraules!

Una abraçada, Ramon.

 
 
 
 
Cerrar