Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Ignacio Ferrer González / Malgrat de Mar

Hola Marcel, Us haig de felicitar. No havia tingut ocasió de veure el Només per a uns quants?. I quan ahir hem vaig assabentar que ho emetien per TV3, corrents a veure-ho. El concert només es pot resumir amb una paraula: EXTRAÒRDINARI! Realment. He llegit muntanyes de textos defentsant l'òpera i desmuntant tòpics, però crec que com ho feu vosaltres, no hi ha cap altra manera. És entretingut, divertit, no es fa pesat... Ho té tot!!! (Crec que m'ho vaig passar millor durant les dues hores de concert que en totes les classes de música que ens fan a l'escola). Només tinc tretze anys. N'enten d'edats l'òpera? Jo trobo que el vostre concert és totalment recomanable per tota la família. Res més a dir-te. Espero que la marca Simfonova, acabi siguent un referent en el nostre país. I que pogueu fer més del que ja feu (que és molt). Ara sí, Ja he acabat. BONES FESTES P.D: Gran idea per l'Històries de l'Òpera. M'encanta!

 

Marcel

Ostres, Ignacio, em fa molt content tot això que em dius! I més encara quan sé que tens 13 anys!!

Tots els que som al darrera de SIMFONOVA estem convençuts que l'òpera té un atractiu per a tot tipus de públic ( cadascú fins allà on vulgui arribar ) i veure que una persona com tu ens ha seguit i que li ha interessat, ens confirma la teoria.

Molt agraït, doncs, per les teves paraules i t'asseguro que intentarem seguir pel mateix camí, a fí de continuar-te interessant.

Una abraçada

 
 
 
 
Cerrar