Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Josep Payró / Barcelona

Hola Marcel: En el darrer programa dedicat a" The Telephone" de Menotti es va dir que s'havia estrenat l'any 1991. Si no estic equivocat, l'estrena va ser a Nova York l'any 1947. Salutacions.

 

Marcel

Tens tota la raó, Josep!

Vam cometre l'error de dir la data de l'estrena eurpea, que efectivament va ser molt molt posterior, en el lloc de la data de l'estrena absoluta que, tal com tu dius, va ser a Nova York, el 1947.


Passa que, per motius de funcionament de la ràdio de finals d'any, els programes posteriors a aquest al qual estem fent referència ja estan enregistrats i per tant, se'ns fa molt difícil de fer l'esmen per antena.

Tot i així, t'agraeixo que ens ho hagis fet notar, i l'interès que demostres en el programa. 

Gràcies i una abraçada

 

 
 
 
 
Cerrar