Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Josefina Catalán / Barcelona

Hola Marcel. Això és una mena de SOS. Vull comprar òpera, música, bones gravacions, DVD... Les poques, poquíssimes, botigues que jo coneixia a Barcelona han tancat. Vosaltres em podríeu ajudar? Sí, a més, la botiga tingués l'oportunitat de gestionar encàrrecs i si els dependents sabessin que és el que estan venent ja seria com tenir un peu al paradís. Perdoneu les molèsties i moltes gràcies!

 

Marcel

Aquesta és una bona pregunta Josdefina!!

La veritat és que cada vegada en queden menys de botigues amb discos i DVd´s d'òpera on sàpiguen bé el que estan venent i que ho coneguin.

N'hi ha una al carrer Escorial ( cap el número 100 aprox.) que està pujant a mà dreta , un cop passat el carrer Encarnació, que  fa uns mesos que no hi he anat, però que tenen molta cosa i que saben de què parlen ( sobretot la mestressa que és alemanya )

Després, a El Corte Inglés de la Diagonal, no tenen gran cosa, però hi ha un encarregat que també ho coneix bastant bé.

A l'FNAC hi trbaràs bastantes coses, sobretot en DVD, però no els facis gaire preguntes.

Crec que Castelló, al carrer Tallers, continua obert i també és un bon lloc.

En fí, Josefina, això és el que et puc dir, espero que et serveixi.

 

 

 
 
 
 
Cerrar