Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

JOSEP BUCH AVELLANEDA / CALELLA

HAN PASSAT DOS DIES DESPRES D'HAVER VISCUT UN D'AQUESTS MOMENTS QUE T'EN RECORDARAS TOTA LA VIDA. MEMORABLE CONCERT A L'AUDITORI EL PASSAT PRIMER DE NOVEMBRE DE 2015. EMOCIO, LLAGRIMES, EN FI, GRÀCIES A TOTS ALS QUE FEU POSSIBLE AQUEST PROJECTE.UNA ABRAÇADA I FINS AVIAT. JOSEP I MERCE DE CALELLA.

 

Marcel

Benvolguts Josep i Mercè,

el diumenge passat, va ser un dia realment especial per tots els qui vam ser a L'Auditori de Barcelona, tant pels qui vau ser a la sala ( si em dius que va ser així ), com pels qui vam ser a dalt de l'escenari, sens dubte.

Però l'allau de comunicacions que estem rebent per tots els canals imaginables, aquests dies que han seguit, és tant o mérs impressionant. Primer, perquè tanta gent us amoïneu d'intentar comunicar amb nosaltres, i després pel to i el contingut dels missatges que ens adreceu.

És un plaer fer aquesta feina, quan es reb l'agraïment d'aquells a qui va destinada.

Moltíssimes gràcies, Josep i Mercè, per fer-nos-el arribar!

Fins a una pròxima ocasió.

 

 
 
 
 
Cerrar