Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Cristina Surroca / Barcelona

Ahir vaig estar al concert a l'Auditori a Barcelona. M'ha agradat moltíssim!! Os felicito a tots i totes per aquesta posada en escena, la qualitat musical i la didàctica que aconseguirà apropar la música clàsica a tothom. He gaudit molt i os agraeixo molt tot l'esforç que heu posat per obtenir aquest resultat tant meravellós. Felicitats.

 

Marcel

Benvolguda Cristina,

l'esfoç que hem fet s'està veient compensat amb escreix, amb l'acollida que ens vau donar l'altre dia, amb la visió de l'auditori sencer dret aplaudint, i amb els missatges que, com el teu, estem rebent.

Tot això no fa més que encoratjar-nos i que sentir agraïment per als qui, sense tenir gaires referències antecedents, ens heu fet coonfiança.

Molt agraïts, Cristina, i fins a una altra ocasió!

 
 
 
 
Cerrar