Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Margarita van Niekerk / Castelldefels

Hola Marcel, Ayer asistí, por segunda vez, a la función de Simfonova en l´Auditori en Barcelona. La primera fue en Manresa. Si alli ya me gustó mucho, ayer fue superior a todo. Claro el Auditori es un teatre fantástico para este tipo de "espectacles". Muchas Felicidades a todos los componentes de Simfonova, coro, orquesta , solistas y a ti por hacernos pasar una noche inolvidable. Lástimo que no pudimos asistir a tu invitación despues de la función, porque se nos hacia tarde. Muchas gracias y fins un altre ocasió. Saludos

 

Marcel

Margarita,

t'haig de dir que, pel que comentes, has assistit a dues de les tres  o quatre funcions per a nosaltres més significatives del concert "Només per a uns quants?".

La del Kursaal de Manresa, si bé les dues funcions que havíem fet anteriorment ja havien anat molt bé, va ser el primer gran gran éxit que vam tenir, i diumenge, a L'Auditori de Barcelona, sens dubte, va ser l'èxit més quantitatiu i sorollós dels que hem tingut.

Així doncs, jo crec que deus ser una mena de talismà que ens afavoreix!

Gràcies per ser-hi.

 
 
 
 
Cerrar