Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Lourdes Bassols / Barcelona

Bon dia!!! encara amb els últims acords de "La Rondine" al cap. No sé si és per la bona acústica de L'Auditori, però ahir em va semblar que les veus i els instruments de Simfonova sonaven encara més brillants i poderosos que les altres vegades que he vist l'espectacle. Els llargs aplaudiments van demostrar que tots estavem contents i emocionats. Moltes felicitats a tots per l'esforç i la bona feina!!! Esperem amb ganes la vostra propera proposta

 

Marcel

Benvolguda Lourdes,

això teu, ja és militància, eh!! Si acabem fent un carnet de "Amic de SIMFONOVA", tu necessàriament hauràs de tenir el número 1.

Gràcies pel teu suport de sempre. Sortir a l'escenari, encara que sigui davant de 2.000 persones, sabent que hi ha gent com tu entre el públic, és molt fàcil.

Una abraçada

 
 
 
 
Cerrar