Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Maria Teresa Llobet Arbat / Barcelona

Bon dia Marcel. Moltes felicitats pel concert d'ahir a l'Auditori ple do gom a gom i amb tot el públic aplaudint dret. Moltes gràcies per aquesta iniciativa i esperem gaudir-ne any rere any. Ets un mestre de la divulgació i tots els que hi heu participat us mereixeu el nostre suport i de tot els que us poden ajudar en aquesta tasca. Per cert, vas dir que es gravava, es transmetrà a la televisió?

 

Marcel

Benvolguda Maria Teresa,

més que mestre de res, ( mestre tites en tot cas ), sóc algú que es creu el que diu i que, per ofici, té alguns recursos per encomanar-ho als qui ja venen molt predisposats a què sigui així.


Molt agraït per les teves paraules, i sí, efectivament, TV3 va enregistrar el concert, amb la qual cosa, no sé quan encara, però en algun moment segur que l'emetrà. Espero que no sigui molt immediatament perquè em fa l'efecte que, tot i que ja hem actuat a 11 teatres, a la gira del "Només per a uns quants?" encara li queda certa vida.

Moltes gràcies, Maria Teresa, i fina a una pròxima ocasió!

 
 
 
 
Cerrar