Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

David Casals / Amposta

Hola Marcel T'escric per agraïr-vos a tots la bona estona que ens vau fer passar ahir a tots plegats i esperem que vosaltres també estigueu cofois i us animi a continuar per aquest camí. Només posaria un "però" i és que malauradament no vaig poder felicitar-vos en persona, i de passada, intercanviar un parell de frases, així que ho faig via mail. Amb la munió de gent que hi havia a nosaltres se'ns feia tard. Vivim lluny i el trajecte a casa es fa llarg, però va valer la pena de totes totes assistir-hi. Tant, que quan torneu a fer-ho podeu comptar un altre cop amb nosaltres i espero arrossegar més gent amb mi i la meva dona ja que us penso fer bona propaganda. Repeteixo, felicitats Marcel a tu i a tot l'equip que formeu Simfonova. Un aire fresc, alegre, cultural, de qualitat, emotiu i de bon rotllo dins de la mediocritat "Belenestebanista" que ens toca viure dia a dia. Una abraçada i fins a la propera

 

Marcel

Benvolgut David,

primer, només faltaria que venint d'Amposta fins a Barcelona, encara us haguessiu de quedar a fer la copa de vi amb nosaltres, al final de concert!! I, en segon lloc, t'estem tant o més agraïts pel fet que et molestis a escriure'ns i a compartir les teves impressions del nostre concert, amb tothom que les vulgui llegir.


Per la confiança i l'interès que demostres en la nostra feina, et vull avançar que, tot i que encara no està del tot tancat, és més que probable que, d'aquí uns mesos, tornem a fer el "Només per a uns quants?" a Barcelona, per tancar el "Festival del Mil.leni 1026".

Si com penso, això s'acaba tancant, estaríem parlant de tornar a actuar a Barcelona a finals del mes de maig. No cal dir que seràs molt i molt ben rebut, tant tu com els teus amics, tant si ens podem encaixar les mans a la sortida, com si no.


Moltíssimes gràcies per l'esforç i per l'interès!

 
 
 
 
Cerrar