Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Ignacio Ferrer González / Malgrat de Mar

Hola Marcel, Pels que no hi vam poder ser a l'Auditori de Barcelona l'1 de novembre, és possible veure el concert "Només per uns quants?" per internet? Fareu més gires? Gràcies i bona nit.

 

Marcel

Benvolgut Ignacio,

sí, continuem la gira. Aquest pròxim diumenge, dia 8 de novembre, i a les 19h de la tarda, serem a L'Auditori de Cornellà.

Queden poques entrades, però encara se'n poden adquirir, i com que no és un auditori tan gran com el de Barcelona ( és un auditori de 800 localitats ), permet una bona visió i audició des de qualsevol posició.

Moltes gràcies per l'interès.

 
 
 
 
Cerrar