Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Rosy Carrillo / Barcelona

Hola Marcel, Acabo d'arribar a casa després d'haver gaudit del teu espectacle tan meravellós, va ser realment fantàstic. Et felicito per tot el que fas per l'òpera, i per la música en general i en el cas del meu marit que no li agrada molt l'òpera s'ha quedat embadalit. i això és mèrit teu! Espero que segueixis per molt temps amb totes les teves interessantes xerrades d'òpera i aquest sensacional espectacle musical. Per a tu i el teu equip de músics i cantants tot el nostre agraïment per haver-nos donat l'opertunitat de gaudir dues hores fantàstiques de música. Una abraçada molt forta Rosy + Clemens

 

Marcel

Benvolguda Rosy,

aquest comentari que ens fas és dels que més agraïm, de tots els que estem rebent aquests dies!

Aquesta idea que el nostre concert ha colpit tant les persones que , com tu, sou aficionades a l'òpera, com les que, com el Clemens, no n'eren, ens sembla que corrobora l'argument que guia el nostre concert, i que parteix de la idea que l'òpera, si està ben interpretada, agrada a tothom o a quasi tothom.


Moltes gràcies per la confiança d'haver vingut a veure'ns, i també per la molèstia d'escriure'ns el teu elogi.

Fins a una pròxima ocasió!

 
 
 
 
Cerrar