Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

David Casals / Amposta

Hola Marcel Acabo de sentir que ja heu fixat data per al concert de Simfonova a l'Auditori de Barcelona. Voldria dir que us felicito per la rapidesa en que heu trobat una altra data. Creiem que heu fet un esforç per part de tots per fer-ho possible el més aviat millor després del desencís que vam tenir tots per l'anulació anterior. Ja us vam dir llavors que quan trobéssiu una nova data nosaltres estaríem allí fent-vos costat un altre cop. O sigui que ja pots comptar amb la meva dona i jo el proper 1 de novembre. Agafem el cotxe i ens tens allí puntuals com un clau encara que hi hagin llapms i trons. Segur que ens ho passarem teta tots plegats Ànims i a continuar fent la feina ben feta. Una abraçada noi

 

Marcel

Benvolgut David,

amb la quantitat de mostres d'afecte que vam rebre quan, pel problema que va tenir l'Auditori, ens van cancel.lar el concert, per a nosaltres era OBLIGATORI, poder posar-nos d'acord i buscar una nova data per a fer-lo, el més aviat possible.


Amb l'esforç de les dues parts, ho hem aconseguit i ara, els de SIMFONOVA, ens sentim més responsabilitzats que mai en què ho passeu bé el dia 1, i la vetllada sigui un èxit.


Però l'interès que mostres tu i la teva família pujant expressament des d'Amposta, voldria agraïr-te'l personalment, de manera que et demano que, si et ve de gust, durant la copa de vi que compartim amb el públic després del concert, vinguis a trobar-me, i poguem fer una bona encaixada. 


Fins el dia 1, David, i moltes gràcies.

 

 

 
 
 
 
Cerrar