Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Laura Valverde / Barcelona

Marcel, quería agradecerte el curso sobre las voces de ópera. En un caluroso julio 2015 convertiste esa semana en un oasis musical en el que he aprendido y disfrutado muchísimo. Había personas con formación musical y personas que no distinguimos un si bemol, pero creo que las explicaciones han sido accesibles para todos, trasmitiéndonos tu entusismo y siendo receptivo a la participación. Felicidades!!

 

Marcel

Molts gràcies, Laura!

La veritat és que poder parlar, escoltar, i analitzar els recursos de les grans veus de l'òpera, és tota una garantia d'èxit i, si a més, es pot fer amb un grup de persones com els que heu assistit aquest any al III CURS D'ESTIU d'ÒPERA MARCEL GORGORI, l'interès de les sessions encara és més alt.

Gràcies per la confiança i.., l'estiu que ve.., MÉS!

 
 
 
 
Cerrar