Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

David Casals / Amposta

Marcel, estem una mica decebuts per l'anul.lació del concert d'ahir diumenge. A alguns ens va trasbalsar una mica i em sap greu que passés per causes alienes a la voluntat de tothom. Però em sap encara més greu, si em permets, per tu i la resta de l'equip. Sabem del cert les ganes i la il.lusió que heu posat en aquest projecte, i el temps i l'esforç que heu dedicat per a que tot surti bé. Comprenem la decepció que haureu tingut, fins i tot més que nosaltres. No cal patir, això només ha estat un entrebanc. Ja trobarem una altra data o un altre lloc, tant hi fa on i quan, nosaltres tornarem a estar al peu del canó, i potser aquell dia ens coneixem en persona, a mi em faria molta il.lusió saludar-te i compartir un parell de frases. Res més, noi, una forta abraçada per a tu i tots els que formeu part del projecte Simfonova i a continuar fent la feina ben feta com fins ara, amb la professionalitat, proximitat i bon rotllo que us caracteritza.

 

Marcel

Benvolgut David,

per a mi serà un plaer intercanviar le sfrases que calgui amb tu, i així ho farem, en la primera ocasió que tinguem ( esperem que fent una copa de vi, a la sortida del concert "Només per a uns quants?" de SIMFONOVA )


T'agraeixo molt la comprensió i, encara que és evident que SIMFONOVA no hi ha tingut res a veure, et demano disculpes pel trasbals que heu tingut arran de l'anul.lació del concert.


Realment us mereixeu que lluitem per sortir-ne ben parats, i per tornar a intentar-ho.

Gràcies i una abraçada

 
 
 
 
Cerrar