Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Ximo Beltran / Lucena del Cid

Marcel, ahir mos vam enterar de la suspensió del concert, just quan erem davant mateix de les taquilles. Som d'un poblet de l'interior de Castelló i vam fotre una panxada de quilòmetres per assistir i quan ho van dir mos vam quedar glaçats, sí, van tornar-nos els diners allí mateix i tota la pesca, però mira...te quedes una mica de pasta de boniato. De totes maneres voldria dir-te que estem segurs que fareu tot el possible per trobar una nova data tan promte com pugueu, que comprenem les ganes i la ilusió que heu ficat en aquest projecte com tot el que heu fet fins ara i la povalada d'aigua freda que us ha caigut a sobre i que nosaltres estarem també a la vostra disposició pel que faci falta i que tornarem a fer-vos costat. Res més, rebeu tots una abraçada i ànims que això no ha estat res. Fins aviat

 

Marcel

Benvolgut  Ximo,

per a mi és commovedor un missatge com el que tu escrius. És evident que SIMFONOVA no té res a veure amb el fet que ahir no poguéssim fer el concert i amb el trasvals que et vam causar, però veient la teva comprensió i el teu suport, ens sentim clarament responsabilitzats  i en deute.


En aquests moments, jo no sé quan serà, ni tampoc on serà, però el que et puc assegurar és el concert "Només per a uns quants?" es farà a Barcelona, principalment, perquè paraules i missatges com el teu, ens encoratgen i ens obliguen a fer-ho.


Moltíssimes gràcies per la teva comprensió i, l'abraçadada que tu m'envies, serà retornada, espero que personalment, el dia que ens trobem, fent una copa de vi, després d'haver viscut les emocions del concert de SIMFONOVA.

 

Gràcies, amic de Castelló.

 
 
 
 
Cerrar