Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Manel Pérez Simón / Badalona

Es cert que han anulat el concert de SINFONOVA de demá 14.6.15?? No es poden posar acomodadors externs, hi ha molta gent a l´atur. Manel Pérez. Badalona

 

Marcel

Hola Manel!

Efectivament és cert.


Això que suggereixes no és possible perquè el que està fent l'Auditori no és altra cosa que complir el decret de mesures cautelars que li va impossar ahir un jutjat de Barcelona i que l'obliga a suspendre tots els espectacles fins que resolguin el problema amb els treballadaors que té en vaga. Aquest decret no li permet la contractació de ningú perquè això, diu, atempta contra el dret de vaga dels seus treballadors.


Mirarem de sortir-ne com poguem, però no en dubtis, SIMFONOVA acabarà actuant a Barcelona.


Moltes gràcies per l'interès.

 

 
 
 
 
Cerrar