Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

David Casals / Amposta

Hola Marcel. Primer voldria felicitar-vos per la feina que dueu a terme amb el projecte Simfonova, que vaig poder gaudir fa unes setmanes. Ens calen més iniciatives com la vostra. Avui dia és un glop d'aire dins d'una societat com la que ens toca viure, immersa dins del "Belenestebanisme" més abjecte. Repeteixo: felicitats, noi! Després voldria fer un parell de suggerències al respecte del programa "Històries de l'òpera". Crec que en un futur s'hauria de repetir un cicle com el que es va fer ja fa uns anys dedicat a les grans veus de la lírica. Vull dir a les veus actuals, que n'hi han un bon grapat i molt bones. Després també considero interessant acostar-se a les òperes russes. Grans obres i penso que la majoria desconegudes per al gran públic. Diguem que hi ha vida més enllà de Boris Godunov. Simplement són dues idees que em rondaven pel cap. Una abraçada i ànims per a continuar fent una bona feina com fins ara.

 

Marcel

Molt agraït, David, per les teves paraules.

La veritat és que, per una banda, SIMFONOVA, fins ara, no ens ha donat més que grans sarisfaccions! Allà on hem anat, hem omplert. Però també és veritat que, el dia 14 de juny, a L'Auditori de Barcelona , tenim la prova definitiva!!

Són 2.200 places per a omplir i, com que acabem de començar, no ens podem permetre econòmicament fer una gran campanya de publicitat per informar la gent que hi actuem. Estem animats i confiats en la gent, per una banda, i també una mica espantats per l'altra. Confiem molt en el boca orella i..., bé, ja veurem què passa.


Pel que fa als suggeriments que ens fas pel nostre programa, l'Històries de l'òpera, a Catalunya Música.., el tema de l'òpera russa el veig una mica més complicat, però tornar a fer una sèrie dedicada a les grans veus, incloent-hi totes les actuals, és una de les idees que més m'agrada, de cara a la temporada que ve, així és que.., no la descartis gens.

Gràcies per la confiança i per escriure'ns, David.

Una abraçada.

 

 
 
 
 
Cerrar