Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Margarita van Niekerk / Castelldefels

Hola Marcel, te felicito por el éxito que habéis tenido en Sant Cugat. He leído los comentarios de los que han asistido y aunque no he podido estar, sé que es un gran espectáculo porque os vi en Manresa el año pasado. Moltes felicitacions a tots. Aparte quierria preguntar si ya tienes programado el Curs dÓpera en verano. Ya sè que es muy pronto, pero tengo que programar un poco mis cosas. Si es la semana del 6/7 - 10/7, sería mejor para poder asistir. Ya nos informarás en cuanto sepas algo.

 

Marcel

Sí, Margarita, la veritat és que estem tots molt contents del resultat del concert de SIMFONOVA  a l'Auditori de Sant Cugat. Segurament és l'èxit més gran que hem obtingut fins ara, de les 5 actuacions que portem realitzades en la gira del "Només per a uns quants?". A tot arreu ens ha anat bé, i del Kursaal de Manresa en tinc un record inoblidable, perquè va ser el primer gran teatre que va apostar per nosaltres i perquè m'hi feu sentir com a casa, però els 15 minuts d'aplaudiments de Sant Cugat, ja van per a rèrcord!


Pel que fa al III CURS D'ESTIU D'ÒPERA MARCEL GORGORi, sí, podria ser molt bé que el proposi per la setmana del 6 al 10 de juliol. tan aviat com ho sàpiga, us ho comunicaré als interessats.


Moltes gràcies per l'interès, Margarita.

 

 
 
 
 
Cerrar