Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Lourdes Bassols / Barcelona

Hola Marcel, i moltes, moltíssimes felicitats pel concert de Sinfonova a Sant Cugat del divendres. Vaig disfrutar molt i els meus fills i acompanyants també. És fantàstic que es facin coses així. Reitero les meves felicitacions i ja he començat a fer promoció per a les futures edicions de l'espectacle!!!! Fes el favor de mantenir-nos-en al corrent

 

Marcel

Pots pujar-hi de peus, Lourdes, que et mantindré al corrent de qualsevol de les funcions que anem fent del concert Només per a uns quants?, sobretot perquè sé que tu estàs apuntada a la secció de la web:"INTERESSAR-ME EN LA FEINA DEL MARCEL" i, els qui hi sou, teniu garantida la informació sobre qualsevol activitat de rellevància que jo dugui a terme.


Molt agraït per les teves felicitacions i, més encara, per fer-les públiques a través d'aquest canal.

Gràcies i una abraçada

 
 
 
 
Cerrar