Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Montserrat Mateu / BCN.

HOLA MARCEL. Dv. dia 30 de Gener vaig tenir el GRAN PLAER d'assistir a l' òpera NOMÉS PER A UNS QUANTS a l' Auditori de Sant Cugat. Bé, no solament he de dir públicament quant vaig gaudir i com em va agradar sinó tb. felicitar.vos per la conducció de l' espectacle. Heu sabut trobar aquest punt....meravellós....que realment fa i farà que l' òpera arribi a tothom. Seguiu així. 1000 gràcies.

 

Marcel

Molt agraït, Montserrat.

Un secret: És per aconseguir comentaris com el teu que hem engegat la iniciativa SIMFONOVA i només si obtenim molts comentaris com el teu, augmentarà l'èxit que ja hem començat a tenir i la dimensió del projecte.


Moltes gràcies per ser-hi i per fer-nos confiança.

 
 
 
 
Cerrar