Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Núria Micaló Aliu / Salt (Girona)

Quina enveja dels de Tarragona, al Caixaforum de Girona tenim unes conferències molt diferents de les teves, també interessants però diferents. Veig que ja estàs pensant en el III Curs de l'estiu i el títol que proposes em sembla molt interessant, ja ens ho vas anunciar una mica en acabar el II curs. No trobo les dates de l'actuació de Sinfonova a Figueres crec que em vas comentar que a primers del proper any, agrairia si em poguessis fer arribar informació i si teniu prevista alguna altra actuació a prop de Girona.

 

Marcel

La veritat és que estem molt contents del Cicle d'Òpera Filmada que hem fet al CaixaForum de Tarragona, però pensa una cosa, els amics de Tarragona, el que em diuen és que vaig sempre a Girona i que allà és el primer cop que hi he anat a fer un Cicle! Bé, no et puc negar que m'agrada molt tenir aquesta mena de petits conflictes.

 

Pel que fa a SIMFONOVA, finalment no anirem a Figueres, almenys aquest any. Han canviat la direcció artística del Teatre Jardí i el pressupost de què disposen els ha minvat moltíssim, cosa que els fa impossible de programar concerts del tipus i el volum que nosaltres plantegem, malgrat el seu desig, reiteradament expressat, de fer-nos-hi anar. Veurem en el futur què passa.


Ara bé, tinc una bona notícia. El 18 d'octubre de 2015, serem a l'Auditori de Girona, presentant SIMFONOVA amb el nostre concert, el "Només per a uns quants?".  Necessitarem el suport de tots els amics de Girona, que la sala és especialment gran, eh! Així que, Núria, t'hi esperem.

Una forta abraçada.

 
 
 
 
Cerrar