Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Roser / Tarragona

Esplèndida la teva explicació de "Rigoletto" ahir al Caixafòrum Tarragona. Ara, impacient perquè arribi dijous entrant i expliquis "La Traviatta" en el teu cicle d'òpera filmada. Quin plaer aprendre d'un mestre tan brillant.

 

Marcel

Molt agraït, Roser.

Ens veurem, doncs, dijous que ve, però no et trobaràs amb un mestre brillant, et trobaràs amb algú que fa molts anys que s'interessa pel món de l'òpera, que sí que ha tingut mestres brillants, i que, com a periodista, intenta recórrer a l'ofici per transmetre de la millor manera allò que sap.

Una abraçada i fins dijous, al CaixaForum de Tarragona.

 
 
 
 
Cerrar