Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Isabel Sauqué Alcrudo. / Barcelona.

Hola Marcel! Avui he assistit a la xerrada d'òpera a la biblioteca Clarà. Sóc Isabel Sauqué, m'he aproximat a tú per saludar-te i perquè estava interessada en el teu llibre que s'ha esgotat. M'ha encantat tot. Haurem d'esperar fins a l'estiu per a la tercera part? Bona nit!

 

Marcel

Hola Isabel,

t'agraeixo les paraules i l'interès.

La veritat és que, en aquest moment, no sé si sorgirà alguna altra oportunitat de continuar parlant de "Les veus de l'òpera" però, tal i com ja he dit en alguna ocasió, aquest és un àmbit que dóna tant de sí, i hi ha tants grans noms a repassar, que podria ser molt bé el contingut del III Curs d'Estiu d'Òpera Marcel Gorgori, que faig cada mes de juny, a Barcelona.

Si vols que t'informi en cas que sigui així, envia'm si us plau un correu des de la secció de la web "INTERESSAR-ME EN LA FEINA DEL MARCEL" i t'informaré puntualment del curs i de les activitats que consideri més destacades, incloses les de SIMFONOVA

Gràcies per l'interès, Maria Teresa, i fins a la pròxima ocasió.

 

 
 
 
 
Cerrar