Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Maria Teresa Llobet Arbat / Barcelona

Bon dia Marcel. La xerrada "Les veus de l'ópera" que fas avui a la Biblioteca Clarà, tens prevista fer-la en d'altres ocasions? Gràcies. M. Teresa

 

Marcel

Maria Teresa.
de fet, aquesta xerrada d'avui, és la segona part d'una que vaig fer allà mateix fa uns mesos.
En aquella ocasió, vam fer els diferents tipus de tenors i avui farem els diferents tipus de sopranos i, si el temps m'ho permet, potser entraré en les mezzosopranos i les contralts ( cosa que no crec )

Tot plegat, dóna tant de sí, i hi ha tants grans noms a repassar, que podria ser molt bé que el III Curs d'Estiu d'Òpera Marcel Gorgori ( el que farem aquest any ) tingués precisament aquest nom i contingut "Les veus de l'òpera"

Gràcies per l'interès, Maria Teresa

 

 
 
 
 
Cerrar