Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Ascensió Navajas Jori / Barcelona

Hola Marcel torno a veure el programa en Clau de Vi. al 33. Com em va agradar i com m’agrada aquest programa! Ho te tot : qualitat, harmonia, elegància, sentit del humo ,JOSEP ROCA !.. .i gracies aquest combinat, he après una mica de vins. Quan faràs un altre programa de vins o de música i per que no de llibres?.M' agrada molt com expliques les coses poses tant èmfasi i ho expliques tant clar que fas que ens quedem enganxats i desitjant que vingui el pròxim. Una abraçada

 

Marcel

Em fa molt content, Ascensió, que trobis els valors que em dius a l'En clau de vi. És molt gratificant, pels qui l'hem fet, que ens feu arribar aquestes valoracions, i encara més que ho feu públicament com has fet tu. Gràcies.


En aquest moment, no tinc previst cap nou programa de televisió però, si t'interessa la feina que faig també en el terreny de l'òpera, t'animo a seguir el programa que fem a Catalunya Música amb el Roger Alier i, sobretot, a interessar-te per la nova iniciativa que estic duent a terme i que em fa molta il.lusió, el projecte SIMFOMOVA, és a dir, concerts d'òpera conduïts per mi des de l'escenari, en alguns dels principals teatres del país.

Si t'interessa, d'aquí a pocs dies hi haurà una àmplia secció de la web que recollirà tota la informació sobre la iniciativa.


Gràcies, Ascensió, i una abraçada.

 

 
 
 
 
Cerrar