Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

margarita van niekerk / Castelldefels

Hola Marcel, Estuve el miércoles en Caixaforum, disfrutando otra vez de la magnifica actuación del coro, solistas y pianista. Se me hizó corta y sin bis, lógicamente por falta de tiempo, ya que teniais que estar de nuevo a las 22.00. Gracias a ti Marcel, por tu esfuerzo y la pasión que transmites, para que la opera nos llegue a todos. Bon estiu i fins la próxima ocasió, que espero sigui aviat. Margarita

 

Marcel

Gràcies per ser-hi, Margarita.

Sí, efectivament, encara que el concert va anar molt bé i el públic el vau premiar amb aplaudiments i ovacions, ens era quasi impossible de fer bisos ( com nosaltres hauríem volgut ) per la qüestió del temps.

CaixaForum ens demana un concert d'una hora o una hora i deu de durada, aproximadament, per tal que el públic pugui sortir tranquil.lament, es pugui netejar la sala, i mitja hora abans de començar el segon concert, que tal com dius s'ha de fer a les 22h, puguin obrir portes.

És clar, en aquesta ocasió, ja ens n'anávem, sense bisos, a una hora i quart o hora i vint, i no el podíem allargar més.

Moltes gràcies per haver vingut i per compartir la teva impressió amb qui la vulgui llegir.

Bon estiu també per a tu.

 
 
 
 
Cerrar