Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

maite bardaji / bcn

Felicitats "xato". Desitjo que ho celebris quan toca i com toca. Bcn a 15/07/14. Me'n recordo!!!. Ah!!! Merci pel curs que ens vas regalarr. T.has plantejat fer un de cap de setmana semestral?. (Un any és massa temps). Particularment m.agradaria de noves veus de 10 anys cap aquí. Han sorgit veus d.home súper característiques no??? Una salutació abraçada. Maite

 

Marcel

Gràcies, bonica!

Amb 46 tacos, no sé si el reuma, l'artrosi, la pressió alta, la pèrdua de vista, i tota aquesta mena de regals que deuen ser a punt d'arribar em permetran fer gaire cursos més però, si la mare natura és generosa amb mi, i triga encara una mica a obsequiar-me amb tot això, pots comptar que hi haurà més cursos!

Em sembla una bona idea aquesta de parlar de les grans veus que hi ha ara, comparar-les potser amb els grans de fa uns anys, i veure'n les característiques i els dots artístics de cadascun d'ells. La rumiaré.

Un petó, Maite, i gràcies per recordar el meu aniversari.

 

 
 
 
 
Cerrar