Marcel Gorgori
Close

Marcel Gorgori és LLicenciat en Ciències de la Informació. Desenvolupa la seva tasca professional principalment a la televisió, ( TVC i TVE ) i a la ràdio, ( Catalunya Música, Catalunya Ràdio ), fent programes de creació pròpia i també integrat en programes d'altres. Les seves propostes tenen sempre vocació divulgativa i un segell personal, cosa que l'ha dut a entrar també en altres móns de la comunicació. És conferenciant habitual en temes relacionats amb l'òpera, amb el món del vi, o amb el món de la comunicació. Ha publicat diversos llibres, i ha creat espectacles teatrals propis i per encàrrec.

INICI | CATALÀ

© 2021 Marcel Gorgori | Disseny: Debonatinta | Fotos: Elisenda Canals | Avís legal

 

De vosaltres a mi

El que vosaltres em voleu dir

 

Fes el teu comentari

Jordi Xuclà Royo / Barcelona

Una consulta: des de 14 de maig no trobo de cap manera a la web de Catalunya Musica els vostres programes. Ho he preguntat a ells i m'han contestat un altre cosa : "Com" es descarrega un àudio, però això ja ho sé, els he baixat tots des de el 2007!. Passa alguna cosa? Estan a un altre lloc? S'ha deixat d'emetre? Disculpa la molèstia, però es que no sé que més fer, i felicitats per la tasca feta.

 

Marcel

No, Jordi, els programes són a la web com sempre.

El que sí és diferent a com era ( i per això t'ho deuen dir a la ràdio ) és la manera de descarregar-vos-els, però els programes hi són. Si pel que sigui no els trobes, potser tens algun problema d'accés.

Si t'ho estimes més, a la meva web, també els hi aniràs trobant, és una selecció, però hi són quasibé tots.

 

 
 
 
 
Cerrar